tvkväll

Idag har jag inte gjort nånting förutom att varit barnvakt, fick sjukt ont i huvudet efter skolan så spelade lite spel med min goa lillebror!
föresten så har inte jag gymmat på ett tag nu , känner mig riktigt lat. men det blir nog att gymma i morgon och beep test på idrotten.
nu ska jag kolla på timeout!!!
puss


gullungen för ca 3 år sen

HANSJÖBO nu då..

Har flyttat hela helgen, därför jag inte har haft tillgång till någon dator. flyttat från sandhed upp till hansjö nu, så här ska springas mellan Minas och vårt hus, eller hur mina? ;)
har inte hunnit med någonting alls den här helgen förutom att flyttar grejer..men i fredags så kollade jag sonny och wanja på Eclipse! den var kanonbra verkligen.
ska nog ta och lägga mig nu, imorgon är de skola och fotografering imorgon och på tisdag..JIPPI

aja..pusspuss natti


REDAN TORDAG

idag var det andra skoldagen.. chilldagar den här veckan bara, men på måndag börjar allvaret!
när jag kom hem idag var jag helt slut så jag gick och la mig vid halv 4, tänkte att jag bara skulle sova en halvtimme, men nejnej..själv vakna man 6. bra..där var halva dagen borta (y) då var det bara upp och klippa gräset, alltid lika kul. men var iaf sista gången på den här tomten, för i helgen flyttar jag tillbaka till hansjö!
nu sitter jag här i soffan och fryser som fan, ska göra like käk sen kanske de film att se på en film.
hade inte så mycket mer att säga nu, men ha de bäst
puss


blev en bild på mig från studenten i år, bara så att inlägget inte skulle
bli så tomt.

TRÄNINGSVÄRKEN TAR DÖD PÅ MIG..

hallådär!! som sagt..jag har sjukt mycket träningsvärk sen träningen igår, i magen, bena och armarna tex. men egentligen ska jag ju inte klaga, för då vet man ju att de tar! ligger i sängen nu iaf, och i morgon börjar skolan. blir ju stor flicka nu och ska börja nian, haahah..
idag har jag hjälpt pappa att fixa huset hemma på ön, det tar sin tid men fint blir det.
nej nu måste jag sova så man tar sig upp imorgon

nattinatti alla underbara som läser min blogg! puss


FÖRSTA PASSET

har kört mitt första gympass idag i 2 timmar , började värma upp på bandet. sedan körde jag massa olika övningar.
La ju av med ridningen för drygt en månad sen, så nu ska jag försöka komma igång igen. det ska bli kul och se om de blir nå resultat! ska duscha nu sen åka upp till hansjö och käka & måla. senare ikväll blir de nog film med bror min :)

puss



SNART SÅ!!!



en bild från våras när jag var i turkiet, och om 25 dagar är vi där igen!!!!

SÖNDAG

åker inte hem idag ändå, blir i morgon bitti. jag och ewwe har iaf gjort kycklinggryta med potatis idag, var hur gott som helst. så jävla bäst vi är!! haha.
blir lugnt ikväll med filmmys åså .
nu ska vi ut och träna att stå på händer, ett måste vi ska kunna om 26 dagar hihihi! då jävlar ;)

CiiiiiaO


GETINGJAKT

jag och ewwe sitter i hennes lilla stuga på gården, och det kryllar av getingar här!! och det kommer bara fler och fler. vi försöker döda dom men vi bara missar sen följer dom jävlarna efter än. känner oss bra duktiga!
VAD ÄR GETINGAR BRA FÖR?


usch känns som att det kryper överallt!!!

OTEKNISK.SE

..jag blir fan galen, fattar fan ingenting just nu..ewwe får nog visa mig lite i morgon om hur man gör ;)
fick inte under någon jävla text under bilderna.
Men iaf så fyllde underbaringen Wanja 18 år igår. STORT gratts , vi hade kräftskiva osv. så glad att de är hon och sonny! ihhi

Var ju på stan idag också.
Bilder på plaggen nedanför
Höga byxor från Åhléns 299 :-
supersöt tröja/tunika från Åhléns 249 :-
linne från vero moda 159 :-
nagelack från h&m 9.50 :-
brun utan sol från Åhléns 85 :-

Nu ska jag nog ta och lägga mig strax, åker hem till orsa imorgon..seeeegt!!!

natttinatti, pusshej

wanja 18 år


hejjjjkräftskivahaha jadu ewwe, hur lyckades vi ?linne från Vero Moda 159:-höga byxor från Åhléns (299 :-?)  inte så fina här på bilden, men på är dom grymma.supersöt tröja från Åhléns för 249 :-brun utan sol från Åhléns 85 :-  nagelack från h&m 9.50 :-superfina kusin!!kvällens outfitme and ewwe ute i stugan


Hallå där..

Jag har tänkt att skaffa blogg ett bra tag, men har inte haft tid och ork till det. men ska försöka vara så aktiv jag kan. Har tänkt att ha bloggen till bilder mer, men vi får se. designen ska jag försöka göra något åt när jag hinner.
Sitter iallafall hemma hos min kära kusin i avesta http://frobom.blogg.se/ hennes blogg där som ni kan kika in på om ni vill!
igår var vi på kräftskiva ute i våran stuga med en del av släkten, trevligt var de! och idag har jag och ewwe vart på stan en sväng. hittade lite prylar, bilder kommer sen. nu ska jag gå och göra iordning mig för Mathildas 18 årsfest!

Ha de bäst ;)


RSS 2.0