I'm sexy and I know it - Cover

jävlar anamma vilken röst killen har

Två levande varelser med hjärtan av guld

Kommer lite bilder på mina donnor nu. Saknar er brudar
bella och jag
hannah och jag
bella och jag
Hannah och jag

Praktik på Sisters

Jajamen, imorgon börjar praktiken. Ni hittar mig på Sisters i stan på stortorget.

Vi är unga, så låt oss sätta världen i brand

TryckPLAY och skrolla nedåt




*
*
*
*
Vi är unga, så låt oss sätta världen ibrand. För tillsammans är vi starka
ni gör mig så lycklig

16 Maj stod för träning

Det var dagen då jag var med Inez.
*På morgonen:
Var jag ut och sprang med hundarna 3 km
*Red med Inez
*Gick hem 4 km
*Åkte till Extreme Fitness (gymmet) och gymmade med Andre och Kalle.
*Var ut och gick 2 h med Kalle, André och Björn.

Det var inte så dåligt va? Gissa om jag var trött på kvällen. Men det var en härligt dag, man hann med mycket.


En fin dag med en vän

I förrgår drog jag in till Inez tidigt på morgonen, fick skjuts av Johan. Åkte direkt ut till Vinäs, där hon står med hästen. När jag kom dit så gick vi till stallet bredvid och tog en varsin häst och red. Hon tog Tornado och jag den andra som jag inte ens kommer ihåg namnet vad kass man är. haha. Var iaf superkul att rida. Man kan ju säga att det var lite annat att rida fullvuxen häst än treåring. haha.
Efter vi var klara, så GICK vi hem till henne. 4 km. Men min tunga väska och allt. Käkade lunch, sen spelade vi kort. Vid 17 tiden kom sanna och hennes mamma och hämtade oss så hoppade jag av på mora för dom skulle inte på körkortskurs. Jag gick in på H&M och blev helt kär i deras nya sommarkläder som kommit in, ville ha ALLT. Träffade även på Wanja där inne, hon skulle gå och sola. Hon hade precis kommit hem ifrån Sthlm.
'
'
'
Här kommer några bilder.
tornade till vänster. och jag red hästen till höger
en söt liten inez ;)
jag ligger och posar i inez säng medans hon duschar

Gårdagen

Gårdagen var en arbetsdag utan gym, det stod flytt på schemat. Hjälpte Ullis att göra nya hagar som vi sedan släppte in Hanna och Bella i. Efter det åkte vi upp till Hansjö och byllde en hel transport med hästgrejer, samt en lastbil med möbler. Vi flyttade helt enkelt, allt är inte borta än. Det är lite grejer kvar. Sen åkte vi hem och grillade och käkade gott, på kvällen gick jag ut och borstade Bella och gosade med henne samtidigt som jag fick bekanta mig lite med henne. Super mysigt. Däckade ganska sent på kvällen sen efter en värdelös match av Sverige.

nöjde pållar som får äta grönt
ullis hittade en perfekt storlek på fyrhjulingnen
hon visar hur man ska åka helt enkelt ;)
jag ute på promenad med min urgilliga lilla herman och felicia.
för söta!

Stackmora Trädgård


18 maj

God eftermiddag på er. Hoppas de är någon som läser iaf, annars kan jag väl sitta och skriva till mig själv iof. Haha. Började min dag med att gå upp 8. Tog en springtur med Ida och Doris i backarna här i Stackmora. Vid 10 tiden åkte jag med ner på orsa, sprang in på Konsum och hämtade några papper som jag fyllde i. Sen gick jag till mammas jobb och satt mig och snackade med några bekanta som kom förbi. En stund senare hängde jag med Jenny och Karin till Stackmora Trädgård och kollade lite. Sen skjutsade dom hem mig hit så tog jag en skrittur med Sofie och hästarna. Blev en premiär tur med min nya snygging, Bella :)
'
Har nyss gjort världens godaste lax med sås. Mmmmm va gott det var. Borde nästan söka till sveriges mästerkok!
min fina älg

Märkt för 5 år och framåt

Idag låg jag under nålen för första gången i mitt liv.
Igår bestämde jag och evelinn oss för att vi ville tatuera ögonbrynen efter många om och men. Det var prat om att jag skulle göra det samtidigt med mamma, men jag vet som sagt inte när jag är i Avesta nästa gång. Och jag ville så gärna passa på nu innan sommaren. Så vi ringde till Anette, min morbrors tjej och och fick en tid i morse.
Eftersom att jag aldrig tatuerat mig förr så visste jag inte alls hur det skulle kännas, så nog var jag nervös. Allt gick jättebra. Det kändes mest som att det brändes när nålen var i.
'
Resultatet blev jag nöjd med, har aldrig haft någon speciell form på min ögonbryn som jag varit nöjd med. Så jag tog en *orginel* form för mig så får jag väl måla i någon gång om jag vill ändra eller så. Får även åka dit och fylla på och så sen. Ska göra det om 5 veckor ungefär (det måste man, kolla till och fylla i).
Varför gjorde jag det? Jo för jag har fått mammas ögonbryn och vi båda har så att på ena ögonbrynet så fattas det några hårstrån på ett visst ställe, så man får gå och måla dom hela tiden. Därför fick jag göra detta. Ska bli så skönt att slippa måla i dom.
'
Det tar dock upp till 14 dagar för dem att läkas, så resultatet kommer bli så mycket bättre!

Hur min dag sett ut - i bilder

la mig ute i solen någon timme

handlade med den rosa mannen


tog en promenad till stallet med moster, sandra och ewwe. fick även se lite show, haha
fina hingsten posade lite

Dagens träningspass

Blev en löprunda genom skogen i morgonsolen med evelinn!


Godmorgon underbara väder

Himla skön natt. sov hela tiden! ställde klockan på 9.00 och gick upp efter ett tag. ska ta mig något smått att käka så jag inte springer helt tom, räcker med ett glas vatten nästan. När jag kommit tillbaka från springturen ska jag käka en god frukost sen lägga mig ute i solen.
Man får passa på nu, sen hela sommaren jobbar man. Och vet ni vart? Jo Konsum i Orsa ;) Där hittar ni mig i sommar

Tar en promenad på det

Ut på en promenad nu!


Fitness, done

Efter en springtur imorse på 3-4 km, en cykeltur på 1,3 mil samt styrka är jag bra nöjd. Lunchen blev bacon, skinka, stekt ägg, sallad m nötter & ett glas vatten


Dags för andra träningspasset

Går ut i garaget och gymmar lite innan lunchdags

Veckan närmar sig med stormsteg


Drick den, mange sa: Drick den

tycker ni om deras nya låt?

Me and Foxie

sitter inne i köket och myser med foxie, och nu ligger hon med huvudet på bordet och sover. för söt. att även hon kan ta det lugnt. det kan man ibland inte tro

Promenad med dogsen


RÖSTA PÅ KARDEX

Ni kanske har sett reklamerna på tvn om pantamera tävlingen? Där man gör sin egen remix av orginalet. Kardex är ett gäng på tre killar från dalarna och dom ligger på 3e plats änsålänge, men dom kan bli vinnare av eran hjälp. Första vinnaren i remixtävlingen utses 31/5. Så hjälp dom nu! Genom att trycka på gilla hjärtat :)
ni hittar länken här ---->  http://hit.pantamera.nu/artister/kardex/familjen_-_panta_mera_kardex_remix <----

12 maj

Eftersom att jag är hemma i Avesta, åkte hit i förrgår. Så kan jag inte gymma, drar därför nytta utav att ut och springa i den härliga naturen. Själv tycker jag att det är ganska jobbig lust ute, lite kvaft. Så det går lite trögt, men ju mer jag springer desto lättare går det sen. Sprang en sväng igår morse samt i dag.
min frukost för denna dag. yoghurt med bär & nötter, citronvatten och ett ägg

Hockey VM

drar in och kollar på Hockey Vm nu. KOM IGEN SVERIGE!!

Repetition dagen innan dagen D

Varje år har min skola en modevisning som äger rum på slottet. Vilket i år var i Onsdags 9/5. I måndags fick jag reda på att jag skulle vara modell. Var inte alls tänkt så, men Linnea frågade en av designerna ifall någon behövde en modell till och de visades att direkt att hon behövde. Så det var bara att ställa upp. Var väldigt pirrigt, fattade inte alls vad jag gav mig in på. Hade aldrig i hela mitt liv varit med om något liknande. Så hann inte heller bli så nervös fören man väl stod på catwalken. Men här är några bilder ifrån tisdagen, då vi fick testa kläderna samt träna
(dålig kvalle, kan inte redigera om)
rumpchock
min sötnos!
min outfit
linnea är ej ombytt

Green


Last weekend in Dalarna

Vet att jag varit dålig att uppdatera. Sorry för det :) Och därav har det blivi SJUKT mycket bilder, så jag börjar med att slänga upp bilder ifrån förra helgen då jag och Evelinn åkte hem till Avesta.

på tåget

lille foxin


kusinen hela bil



hälsade på emelie och jesper
var ute och sprang i bara sport bh och shorts - VARMT
grillade
åt årets första mjukglass

Imorgon händer det!!!


Imorgon ska jag vara modell på modevisningen som kommer visas på slottet. Missa inte! Kommer bli jättekul att få prova på att vara modellen ist för att sitta som publik denna gång. Aldrig varit det förr. BE THERE!
LET'S DO THIS

Hjälp mig!!

Det vore urgulligt av dig ifall du kunde gå in och rösta genom att klicka på hjärtat. På mig,Foxie, till Sveriges Charmigaste Hund. Tar bara någon sekund!

länken hittar du här -----> http://hund.nominering.se/foxie <-----
puss ifrån mig

RSS 2.0