I väntan på skjutsen

Jobbar från igår till fredag och kanske längre. Då vet ni vad jag gör på mitt lov ;-) lovar att jag ska blogga om min födelsedag och helgen snart!! Kanske hinner ikväll, men först ska vi fira farmor :-) ha en bra dag alla


Går och lägger mig som 16 år, vaknar som 17år


imorgon är jag såhär lycklig. dessa är tagna för många år sedan tro mig. men man fyller bara år en gång om året! wihoo, nej nu blir det gossip.

Dagens träningspass

  • Axlar och Biceps

gick riktigt bra att träna idag också. saknade gymmet. imorgon blir det tyvärr ingenting eftersom jag åker hem till orsa. men jag ska ut och spinga och röra på mig så jag håller form till jag är tillbaka!

ungefär såhär kände jag mig idag:) huhuheheöö......

Born to die for Chuck Bass

älskar sången, låten, rösten
kors i taket. om endast fyra timmar är jag ett helt år äldre? wow :D längtat efter denna dag länge, och snart är den kommen.
hade en lugn idag förutom när jag kom till gymmet. då var det hårdträning som gällde.
efter gymmet gick vi hem och käkade middag. nu har vi packat och dushat. och tänkte lägga oss i sängen och nöra lite gossip girl. inne på tredje säsongen nu. kollade det sista på anda säsongen igår och jag var så glad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen när chuck sa till blair att han älskade henne. det var det bästa på länge, har väntat så jävla länge, och där kom dom tre orden. jag älskar dig. ååååh ville bara börja grina, han är så sjukt snygg! hon ska vara stolt att hon fick höra de tre orden av en kille som honom ;)


jajaja, måste kila , älsklings Chuck tjatar att jag ska komma till sängen och mysa. so XoXo , I know you love me;)

Gör vad som hellst...

..för att få rida nu under lovet när jag kommer hem (v8). om det är någon som behöver hjälp eller så är det bara att slå en pling eller smsa 070 5334770, jag har inte ridit sedan höstlovet, och det är snart ett halvår sedan. Varför? jo pga av min operation, och det är läkt nu. så nu vill jag bara upp på ryggen och känna friheten. saknar det sååå :( mår inte bra när det går för lång tid, det är ändå något jag hållt på med hela livet


Resan man sent kommer att glömma - Turkiet 2011



Denna kväll var helt sjuk haha!! Först så spiller Evelinn ut sin drink på resturangen, ett tag senare håller hon på att elda upp hela resturangen(nej men iaf bordet vi satt vid) PANIK!! 
Sen slutade ju kvällen din inte så rolig ;) lovely tröja


Sjukt roliga veckor som jag fick spendera tillsammans med min andra halva. Det enda vi gjorde var och, Sov, käka, sola, bada och var ut och dansa. Träffade även en hel del nya vänner :D

Vad hände nu?

Det undrar tammefan jag också, sitter och lyssnar på Darin, har hans nya låt på huvudet hela tiden. Men den är faktiskt bra, ni borde ta er tid och ge den en chans ;)

Hahahaha superkockens historia

Detta är fan illa Ewwe ;)


Hunter stövlar - Black or Red?

Någon som skulle kunna ge mig ett jobb så jag kan köpa mig en av dessa snyggingar? Skulle behövts just nu känner jag , slaskigt och tråkigt ute. Sen är dom ju så snygga, och perfekta till peace!!
Vilka skulle jag passat bäst i? Svarta eller röda? Tycker dom röda är lite mer fräna om jag får säga det själv, men svart passar ju till mer. Såg även att det är rea på dom, så give me money :( synd om shopoholicen...


SNÄLLA SVARA!!! Vad tycker ni? :)

15 Februari 2012


Godmorgon på er :D Hoppas ni sovit gott inatt, det har jag. Hade dock jättesvårt att somna, jag var typ för trött för att sova? hmm..jag alltså..
Jag ville inget hellre än ligga kvar i sängen i morse, men jag tog mig i kragen efter en del snoozeningar och ställde mig och gjorde bacon och äggröra till frukost. Och att cykla i nästan 10 cm snö är ingen hit heller, efter en dag på gymmet då man körde ben. JAG KAN KNAPPT GÅ. stackarslilla Sitter på Kerstins lektion just nu, vi ska snart få gå och käka lunch. Avundsjuk på alla som twittrar om att ni i mora får tacobuffé idag..
Efter lunchen har vi bara en lektion kvar, och det är hantverksteknik, då vi ska sminka!
Vi hörs senare, nu måste jag stänga ner! puss så länge

Svar

broe om Träningsvärk är något som gör ont. Onda saker gillar vi inte. Men denna känsla älskar vi:
Vi kan öva lite i helgen om du vill :) Den kan faktiskt vara rätt svår att få till, men det kommer du snart fixa ska du se !! ;)

SVAR: Ja det låter jättebra, ja det gör jag nog, aldrig sett något liknande haha ;)

Träningsvärk är något som gör ont. Onda saker gillar vi inte. Men denna känsla älskar vi

Jag har helt ärligt aldrig haft så här mycket träningsvärk i mina armar som jag har idag. Jag kan knappt pumpa på tvålknappen och trycka på STOPP i bussen tex. Då är det illa. Men samtidigt så älskar jag det, så känner man verkligen att det händer något!

Dagens pass:
  • Gymmet: Ben, Vader och Mage
Gjorde alla övningar som stog på schemat, och jag höll på att dö helt ärligt. Körde slut på hela mig. Jag ville nästan börja grina, det svartna nästan tillochmed. Då är det verkligen all in man kör. Jag är grymt nöjd över min start , och det känner som att jag redan börjar komma tillbaka i min riktigt form. loveit
När vi gymmat klart så hade vi bara en cykel hem, så vi fick turas om och skjutsa. Samtidigt som vi fick lov att skynda oss som tusan för vi  skulle passa en tid. Och det var inte det roligaste jag har gjort efter ett ben pass. Då ville jag bara dö haha. Så imorgon får vi helt enkelt se om jag kan gå..
Imorgon blir det vila, så kör vi på Torsdag igen!!!! YEAH BUDDY
Detta är en av övningarna vi skulle utföra, men aldrig gjorde det pga att vi inte fick till det. Sonny får nog visa mig. Skit svårt ju. (säkertskitlätt) sämst man är :D

Happy Valentine’s Day ♥

Idag är det den 14 februari och det händer bara en gång om året? pafft. haha. nej, Men alla <3 dag är det jag är mest inriktad på just nu. Jag har varit väldigt positiv idag, och tänkt på dom jag älskar. Men det gör jag ju annars också. Men såna här dagar borde vara året om, man blir så glad på nå vis. även fast man är singel. men det spelar ingen roll tycker jag. det är dom nära och kära som spelar roll. idag fyller även min söta lilla kusin år. sämst som jag är vet jag inte riktigt hur mycket. men stor har han blivit! varförmåstetidengåsåfoooort?ännu ett grattis till dig skitunge :-)

Jag spenderade min alla ♥ dag med Evelinn och Filip. Vi gick och såg på "En gång i Phucket". Sjukt rolig film som jag rekommenderar att alla borde gå på, älskar när Peter Magnusson och David Hellenius gör filmer ihop. Dom blir oslagbara. Min dag har helt enkelt varit jättebra och mysig. Kärlek på er :)

GO HARD OR GO HOME

efter många om och men så är jag hyffsat frisk för att kunna påbörja min träning. sonny har gjort ett träningschema åt mig som jag ska följa. samtidigt som jag äter ordentligt(har alltid gjort) men mer nyttigt. äter ofta och försöker äta små portioner...inge godis och sockersaker i onödan. och påtal om det så är jag inte ens sugen på det längre (var nyttig i helgen)
Jag är så jävla taggad nu så jag kommer nog börja för hårt(inge bra)ska träna 5-6 gånger i veckan. Gymma, springa och prommenera
Dagens pass:
  • Idrott (spinning, dans)
  • Gymmet: Triceps & Bröst

NU KÖR VII BEACH12!!!!!!!

Inför alla ♥-dag



Till alla er som är förälskade i mig:
Jag är inte hemma på Alla ♥-dag, men det går bra att hänga alla blomsterbuketter, chokladaskar, söta kort och presenter runt dörrhandtaget! Finare presenter såsom resor, guld och diamanter kan med fördel skickas! Kram och Tack på förhand! ♥

You can't wait for life to hand you things. It doesn't work like that. anything worth having is worth fighting for.

varför inte börja detta inlägg med två söta bilder på mig och min kusin som jag saknar jäääääävligt mycket? men snart kommer jag hem, då kan du räkna med att du ska vara med mig. höh

väldigt skön dag idag måste jag säga, och vädret är mycket mildare. samtidigt som solen kikar fram. blir så glad då. men lite mer sol kan vi få tycker jag. nu vill jag bli brun och få fräknar på nosen! hade inte varit så tokigt. varför inte dra utomlands lika gärna? I wishhhh. Nanette Wiish. Kanske önska mig i födelsedagspresent? höhö, att jag alltid ska vara så billig. fy!! nej vad jag önskar mig är nog, pengar, jeffrey campbell nita skorna, peace and love biljett, älsklingstäckisarna. sen är nog jag ganska nöjd tror jag. ett jobb skulle dock inte seta fel!

Välkommen hem Mikaela


Nu har Mikaela anlänt till sverige efter 10 månader i USA. Jag hoppas du har haft det underbart där borta och jag kan tänka mig att du har lärt dig en del :D hade aldrig våga gjort det du gjorde, du är stark och modig. Jag hoppas du får det ännu bättre nu här hemma. Du är värd det. Här kan ni gå och och kolla på hennes blogg där hon uppdaterat mycket under sin tid i USA med både bilder och text: http://mikaelafrelin.devote.se/ <---- Klick
Mikaela kan nog vara den mest glädjespridande människa jag mött, alltid positiv och glad :D puss på dig tjejen hoppas jag får träffa dig snart!

Telling the truth and making someone cry is better than telling a lie and making someone smile.


En dag när Evelinn och jag skulle ut och gå

gick ut på promenad idag eftersom det var så fint väder. vi gick även förbi affären och handlade och och var även och sola som sagt. när vi kom hem gjorde mat, sen kollade vi på de överskattade programmet Kontoret. nu blir det te med ägg sen gossip. ny vecka imorgon, och den roliga veckan börjar!! jag fyller år och allt kommer bli bra nu när jag får börja träna(slå i trä) ahaha nej skoja.
godnatt kära läsare. vi hörs imorgon!

Whitney Houston 1963 - 2012

som ni alla sett och hört så har "rösten" Whitney Houston avlidit inatt. Hon hittades i ett badkar på Bevely Hilton hotellet. tragiskt och ganska stort är detta.
men om jag ska vara ärligt så visste jag inte ens att hon fanns..de visste inte evelinn heller när hon väl tänkte efter. hon har ju inte kommit med någon speciell hit nu på de senaste åren. men där ser man. vila i frid legenden med rösten

Miljövänliga ohye

Har varit och pantat flaskor och burkar för över 100 kr. Duktiga vi


Skål Söndag

godmorgon på er, och skål. sitter vid matbordet just nu och har käkat en frukost som bestod av gröt och te. nu försöker jag få i mig lite aloe vera dryck som tydligen ska vara bra. det är sol här i örebro och det gjorde så att man genast blev piggare och att söndagen blev värd. jag har inte så ont i halsen idag, så ska dra mig till friskis och köra lite crosstrainer tänkte jag, sen ska jag följa med evelinn för hon ska och bli fakebrun (sola) sen ska vi gå och handla inför vårat nya kostliv. imorgon startar vi LCHF. ska bli spännande!
ha en fortsatt trevlig dag alla :D
och jag vet att ni diggar mitt nattlinne

i know you love me, XO XO

it's saturday

godmorgon på er. jag kom inte i säng fören 4 i natt. så typiskt, så jag gick upp för en timma sedan. alltid lika roligt att ha sovit bort lördagen. lär man sig? nej. så nu kan man ju lagomt säga att vi är utvilade, vilket leder till tidigt uppgång imorgon bitti ist. filmen igår var sjukt rolig, vi höll på att kissa på oss när han sitter på det där kontoret och den där jävla stolen åker upp och ner! haha så sjukt sevärd film :D
hur ser mina planer ut idag?
först ska vi rensa ur våran garderob. kanske slänger in något här som bloppis? vad sägs om det?
ikväll ska vi ut och käka på en resturang. sen har vi bokat bio till tisdag. då det är alla hjärtans dag!
ha en bra dag alla. vi hörs och ses ;)

Om du inte godtar mig när jag är som värst, förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst.


ååååååh vad jag vill ha peace n' love NU


Only one week left

det är fredag, jag är ledig och det är endast en vecka kvar till min födelse. det har varit en dag som har bestått av jobbiga saker. då innebär det, tvättat och gått runt i örebro och sökt jobb. intekul. sen har vi iaf gjort världens gosaste kycklinggryta som höjdpunkten på denna dag. jag och evelinn har hela helgen för oss själv och vi vet inte alls vad vi ska hitta på. just nu sitter vi i soffan med en varsin dator i knät, socialt haha. vi lyssnar just nu på fronda, vad händer där :s house ska de ju vaa!!!  påtal om det kom jag på att det är fan inte långt kvar till avicii.
ikväll ska vi faktiskt bara stta framför tvn och ta det lungt med glass och fruktsallad till gaygalan, the voice sverige och Johnny English Reborn, någon som sett den och vet om den är bra? Mr.Bean är ju med iaf så kan ju inte vara dålig.

grattis min fina älskade farmor på namnsdagen ♥

Gossip Girl next

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på gossip girl med min käre sambo 
bästa serien, helt klart

excuse me, sorry, förlåt

hej. jag ber om ursäkt för min urusla uppdatering. jag har helt enkelt inte haft lust att blogga något på sistone. hade blivit ett fan av twitter ist, så där kan ni följa mig och hänga med i svängarna och få reda på vad jag gör minut, efter minut! @oscarsonnanette
ni som inte börjat med twitter. bad for u. det är något du missat isf
medans jag inte har bloggat så har jag hunnit hem till orsa en gång. det var förrförra helgen.
på veckorna gör jag iof inte så mycket. men jag har faktiskt inskaffat mig ett gymkort på friskis & svettis. men jag har gått och blivit sjuk så det blir nog ingen träning för mig förens i helgen, vilket är surt som fasen.
och nu till helgen är jag och ewwe äntligen hemma tillsammans, själva. vet inte alls vad vi ska hitta på, men de klurar nog vi ut med våra bra fantasier, hmm.
juste jag har färgat mitt hår svart också, och jag trivs som fisken i vattnet. love it
idag har jag bara haft vanliga teorilektioner, svenska och engelska. sen efter det gick vi till conventum och fixade och dodande inför idrottsgalan som håller på just nu. sen slutade vi. och imorgon är jag ledig. underbart.

 


RSS 2.0