Bring your body, baby I can bring you fame

så himla skön

Godmorgon 28 april

sovit gott? det har jag kan jag säga, fick sova brevid brorsan. vad mer kan man begära? hihi
gick upp vid 8 då jag gick ut och gav hästarna mat. in till sängen igen en timme sen ut och tog ut dom! sen var det ingen ide för mig att sova igen. så det var bara att göra frukost åt mamma och sonny.
igår kväll tog vi tre det bara lugnt.och ikväll blir det detsamma antar jag. nu ska jag ta och göra i ordning mig för att sedan åka in till mora och gymma med sonny och björn. sen ska det ridas senare.
igår fick jag höra en liten överaskning om en resa vi ska på i augusti-september. can't wait!!!


Stay in this moment

Med det säger jag godnatt för ikväll. Upp och åtta timmar och packa det sista. Imorgon efter skolan bär det av mot Orsa. Lääääääääängtar. Puss & Kram på er

Före - Before

Försökte ta någorlunda bilder idag på min nuvanrande form. Inte nöjd någonstans. Jag kämpar på, även fast det går sakta framåt. Måste få lite tips från brodern i helgen känner jag. Man kanske skulle fråga efter en PT? Hade varit askul att ha med sig någon som hjälper och peppar en, skulle kunna gå fort då kan jag säga. Blir lite smålamt själv. En som även hjälper mig med maten. Eller vad säger du Johanna, lyckas jag såhär långt?;)
Kan tipsa två träningsbloggar av mina vänner.
Björn --> http://www.byggarebjorn.com/ <--
Johanna --> http://johaho.blogg.se/ <--

Dagens träningspass

Stod för Rygg & Mage
Gick ovanligt fort att gymma idag. Och tro mig, det var jobbigt att gymma på mätt mage. Inget hit, kände att jag bara ville sova. På slutet blev det såklart crosstrainer!
en bild ifrån när jag sitter och stretchar.


När jag kom hem var det bara att sätta på sig förkläde som kocken gjorde. Idag skulle jag för första gången pröva på att göra Spenatsoppa, på FÄRST spenat. Gick ifrån mitt egna påhittade recept, och såååklart hade jag ingen grädde hemma. Men det gick ändå, och det smakade gudomligt! puss på mig själv ibland asså :*
sen får vi ju inte glömma vårat egengjorde fieberbröd som är så gott att man kan äta det som godis

Tjena tjena tjena - sommarplåga


Gissar på sommarplåga här alltså. Tänk vad härligt i sommar. på peace and love. endast sextio en dagar kvar. då går vilda, galna och härliga människor runt på campingen med shorts och ett lätt linne till stövlar och dunkar denna. UNDERBART

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

3/3 av nationella i svenska idag. Satt i TRE timmar och skrev om mobbning. Ångrade mig efter ett tag och ville skriva om min underbara relation till min mamma, men hann inte. Så det fick bli som de blev. HOPPAS att jag klarar det bara, svenska är inte min skarpa sida. Hellre matte om jag ska vara ärlig. Vi hade mattelektion efteråt där vi hade en liten ovanlig lektion.
När vi slutat gick jag, Linnea, Maja och Julia till Saigon och käkade lite. Muuums vad gott det är. Kommer sakna saigon, men när jag kommer och hälsar på sen tjejer så vet ni vart vi ska käka ;)


är det gott gumman?

julia säger hej till bloggen



coolstämpeln går till oss

Jag saknar dig

underbara människa ♥ en vän som dig borde alla ha

nanetteoscarson @ frågefeud

Adda mig där, kongung!
Bild från 2010

Inspiration samt godnatt


Fil, äpplen och linfrön - perfekt kvällskäk
Drömkroppen svar JA. Förr eller senare ska jag ha haffat mig en sån snygg kropp. Vad säger vi, 2015?
Nu lär jag gå och ladda batterierna för morgondagens nationella och gym. Natti :)



25/4

Dagen bestod av hantverksteknik - HPV-vaccination 2 - hantverksteknik - gymmet.
Började ovanligt tidigt denna dag tycker jag 9.15 (börjat 12 två dagar i sträck) hade hantverksteknik och fick reda på något projectarbete vi ska hålla på med en månad framåt. Efter lunch gick jag och mina söta linneor till sjuksköterskan som tog spruta på oss. Måste säga att den gjorde mycket ondare än förra. Men det var bara att bita igen. Slutade två, tog cykeln och drog direkt till gymmet.
*
Körde Biceps & Axlar, gick utmärkt! Riktigt kul! I slutet körde jag på som en tok på crosstrainen så jag var helt blöt av svett. Aldrig varit så svettig någonsin tror jag. Och gissa om jag har träningsvärk från gårdagens benpass.


Bild ifrån igår, fast hade samma gymkläder idag också så inte så stor skillnad

Last night at Mingla


Örebrostad på kvällen

Filé Mignon - jordens godaste maträtt
blackandwhite
*
IIgår kväll kom moster och åke hit till mig och Ewwe. Vi gick ut och käkade på Mingla sen gick vi förbi en affär och köpte lite godis till filmen som vi kollade på, på kvällen. Det blev Svensson Svensson - i nöd och lust. Himla bra film. Så skönt att få sällskap, älskar att ha sånt att se fram emot till! Och blir mer trygghet.

Träningspasset 24/5

Stod för Ben, Vader och Mage
När jag körde Benböj med skivstång så knaka mitt knä tre gånger och det är lite obehagligt. Men det var liksom inget mer än så? Är det normalt, kändes verkligen som att något gick av flera gånger..
Annars måste jag säga att detta pass gick utmärkt, och jag älskar verkligen känslan efter när man är klar och ska gå hem. Man kan verkligen inte gå, det måste se riktigt kul ut att se mig gå efter ett benpass.
*
'Vill ni bli taggade på gymmet? Gör som jag och nöt sönder denna ---> GYM musiken <---
Bjuder på några bilder härifrån också

Benböj
Film, Müsli, banan, kiwi, linfrön och frysta hallon fick ersätta mig efter träningen för vi skulle ut och käka på resturang någon timme senare.

Träningspasset 23/5

Träningspasset från i måndags bestod av Bröst & Triceps.
Körde på rejält i ett bra tempo, och det känns verkligen att det händer saker.
'
Förr, när jag gick i högstadiet (8-9an) Det var då jag satt igång med gymmet, försökte vara seriös med det. Men ville då mer bara vara i form och tänkte inte nå speciellt på muskler osv. Så man sprang väl runt på Body Center och provade lite maskiner hit och dit. Sonny sa åt mig att inte köra hela kroppen varje dag,  utan varijera från en dag med ben, en annan dag armar osv. Nickade väl och tänkte väl lite mer på det, men det var aldrig så att man gick ifrån gymmet helt slut som jag gör idag. Och det kan ju har hjälpt ifrån att jag blivit mer seriös, tar inte mer vikter än vad jag klarar i nuläget och håller ett bra tempo, och kör på tills det svartnar, ungefär! Det gör det många gånger. Och då är man riktigt trött kan jag säga. Efter gymmet kör jag alltid cross trainer eller något liknande för att förbränna. De gjorde jag aldrig förr.
Så jag måste tacka min älskade bror som hjälpt mig att göra ett schema som jag följer och passar mig utmärkt! Hoppas vi kan träna i helgen när jag kommer hem ;)
'
Evelinn fotograferade på 3/6 av övningarna jag gjorde.
(och, ja, jag är in action på bilderna så titta extra noga på mina fina miner;)..


Flyes i maskinen

Pushdown

Dips på bänk
Dricker 1 ½ - 2 flaskor vatten när jag är på gymmet. Så nog blir jag törstig ;)
'
Till middag efter träningen blev det Lax i ugn med citronsås & sallad och ett glas mjölk

Om inte Kate, vem är det då?

Lyssna på denna låt. Visst låter det som Kate Perry?
Jag tycker iaf att det är grymt likt. Man kan tro att det är hon som sjunger med det är det inte!
Låten heter Primadonna och sjungs av Maria and The Diamonds.

MARINA


Börjar dofta sommar på riktigt

Nu känner jag att sommaren närmar sig med stormsteg. Gräset är grönt här i örebro och fåglarna kvittar samtidigt som det blomstrar ut på träd, buskar och rabatter. Det är underbart fint. Kan ana att det inte ser lika lovande ut hemma i Orsa? Finns så himla mycket mer jag hade kunnat fota, men den känner lite oprofficionellt att springa runt med mobilen och knäppa kort ;) Vid såna här tillfällen skulle man ha haft en bra system camera. Men måste säga att iphonen hänger med hyffsat på en del bilder så de får väl duga med min ekonomi.
Såg en hel del träd i parkerna här idag när jag cyklade hem ifrån gymmet som såg ut såhär. Sjuuukt fint. Dock är detta en bild lånad från google.
*
Finns det något bättre än ljudet av; Motosågar, Gräsklippare, Fågelkvitter och Motorcyklar? Det gör dagen så mycket enklare. Man blir så himla glad. Bara jag som känner så? haha

Svar


Hej Sötnos! Jag kan absolut ta lite kort och visa. Kan göra det nästa vecka när det är riktigt städat. För just nu är kaos ;) Men håll utkik nästa vecka så! Puss & Kram

Mot skola och gymmet

Hej på er! Har inte ont i halsen längre, bara lite snorig. Nu ska jag åka och ha min enda lektion för idag. Vilket är idrott, värt va? Men det blir perfekt uppvärmning inför gymmet som jag ska besöka efter;) ha en bra dag alla! Och eftersom att jag tog sovmorgon idag och inte äter någon riktig lunch så blev det havregrynsgröt till frukost + ett ägg.


Mååååndag, tisdag onsdag torsdag. Fredag lördag söööndag..

Var på stan med Anna en sväng igår, vi fikade på Espresso och snackade lite. Väldigt trevligt var det.
På kvällen så gjorde jag och Evelinn kyckligtacos och fruksallad sen hade vi gossip maraton till 2 på natten.
Och därför så vaknade jag 2 på dagen idag. och jag är fortfarande förkyld så det blev ingen träning. Så det har varit en himla seg söndag som kunde ha bestått av mer plugg....sen bestämmde vi oss helt enkelt att gå på bio:)så det var denna helg. Tillbaka till vardagen imorgon!



The Hunger Games

Kan ju passa på att rekommendera ännu en film som jag var på, på lovet. Hunger Games som jag personligen också tycker var jäkligt bra. Den är lite som avatar, och den blev ju populär. Denna film snackas om att vara en av de bästa filmerna som gjorts. Bra sevärd den också!

American Pie Reunion - Världens roligaste film

jag svär fan! jag var på den ikväll med evelinn. och har ni inte sett den så gå och gör de! rekommenderar den skarpt:) vill se den igen.....haha. kan man annat än älska filmerna?
det brukar ju vara så att den sista filmen är dåligare, men det här var en av dom bästa måste jag säga.
5 av 5 toasters helt klart ;)

Mot stan för fika med en vän

Puss på er och ha en bra dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1300381/images/2012/pic_199336477.jpg" class="image">


CLMD - Black Eyes And Blue

Måste bara få tipsa er om en härlig låt som jag inte kan sluta lyssna på.


Vill träna..fuck förkylning

Jag har inte bloggat om min träning på ett tag. Men eftersom att jag har varit hemma har jag inte kunnat gymma något. Har därför ridigt för det mesta och varit ut på prommenader. Här till veckan gjorde jag comeback på gymmet, och satan va fort man tappar styrkan. Sinnessjukt. Men visst, det kommer tillbaka fortare om jag håller i det nu. Var på gymmet igår och körde Biceps - Axlar. Tänkte dra dit nu också, men ingen ide att göra så att jag blir mer sjuk. Tänker därför ta en prommenad till affären ist och vänta med gymmet till antingen i morgon eller måndag.

Såhär såg min frukost ut 
och här en bild på mig innan gymmet igår.

Fredagskväll för mig själv

Gårdagen spenderade jag hemma i lägenheten helt själv. Var så inte meningen men blev så tillslut. Skönt var det iallafall. Behövligt. Så jag passade på att blogga då, vilket jag inte hunnit med tidigare. Gjorde en enkel fruktsallad med vetegroddar på och i högtalarna spelades det bra musik.

21 April -12

Godmorgon på er alla läsare som håller i läsning ännu, även fast jag är så dålig på uppdatering. Men jag känner att jag inte har någon särskild motivation. Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller lägga upp? Säg till, snälla. Blir bara roligare då! För övrigt så känner det som att jag sitter och skriver saker till mig själv bara, att ni ens vill läsa. Men kul är det, och jag klagar inte på det!
Testade några outfits igår kväll i brist på annat. Ge oss lite värme så man kan bära dessa

Byxdress från BikBok

Långklänning i otroligt fint mönster - Från Turkiet

Hahahaha GURRA!

hahahahahaah okej, jag måste erkänna att jag höll på att dö i morse när jag fick se vad karin hade skickat. en bild på katten vi hade förut som numer bor hos dom. de måste seriöst vara jordens skönaste katt. helt klart. så jävla go! är fan ingen katt om jag få gissa. ni ska se honom, han är en nivå för sig själv. 
h,

Megan Fox, inte jag

Jasså är man lik Megan Fox, de var ju gulligt;)

acceptera min värdelösa engelska. han är från turkiet så han är lika dåligt han också, därför vi förstår varandra. båda är lika sämt. hahhaa.


Nyfikna på vad jag gjort de senaste två veckorna?

Då ska ni få se det nu :D
Först hade jag påsklov, sen blev jag hemma en vecka till. Kom hit till örebro i söndags:)
jag har....
varit på gymnasie fest i rättvik. där jag dansade med underbaringen Lina!
jag har haft tacomiddag med systrarna stenis
har även ridit med inez ut, jag red på Torro som jag kallar honom ;) (Tornado)mysmys!
köpt choklad bara för att jag inte fick för Inez ;)
tillbringat Earth Hour med systrarna stenis samt alla ljus
varit ute och gått med vår tiger, Boss
listat ut att pappas val av färg på bilarna står för LEKSAND IF!!!! WORD
var ute och gled i pappas nya, (den vita på bild ovan) riktigt clean

fått puss av inez
har posat för jag skulle lägga upp bild på instagram och visa att jag åkte upp till SÄLEN för att hälsa på linnea.
hur ser posen ut egentligen?:s

varit på experium sport bar och kollat på fotboll

myst med min fina i backen
druckit varm choklad m grädde i solen i lindvallen
hängt på afterskin med miss deubler
varit på experium och badat och bowlat med fam deubler, mysigt
hittat min älskling i vecko revyn. DW ♥
tycker om denna tjej
har även grillat med anton, sonny och wanja
firat påsk hemma hos pappa genom att dels spela NHL12 #standard
har flyttat ifrån hansjö...
vaknat upp i stackmora hemma hos ullis, och bor där tills vidare!
har funderat på hur Fabian tänkte när han gjorde dehär? smart? njae
har lurat hela facebook att jag klippt page, ihih
har partajat med fina vänner, hos emil!
har varit ute på prommenader med bror och wanja och hundarna i stackmora
har även gjort premiärtur på en treåring, vid namn Hanna. Jag fick inleda hennes första trav. Hon tränar upp sina gångarter nu inför treårstestet. Gick bra.
har följt med Ullis och Lina till sågmyra för att shoppa :*
'
har varit fotograf åt modellen på bilden, Mr.Fabian. Snygging
har saknat mitt hjärta
fotograferat ett av inköpen ifrån sågmyra. Tommy Hilfiger*
har gjort mat, denna gång hamburgare heheh
ridit mer på Hanna. Går framåt. man märker framsteg dag för dag, askul!
här har hon även mitt egengjorda ländtäcke på sig. hiss/diss? :D
har fått sovit brevid min älskade lilla plutt♥
Ridit Hanna en vecka i sträck = trött tjej.
Galoppen fick vi också till, utan problem. Duktig tjej
Har varit till blge med kalle och andre och shoppat och myst. bästa ni!
och ifrån blge fick jag med mig en tröjan jag har på mig där, samt kepsen
har sovtillfälle posat
åkt cross med lilleman
drömt mig tillbaka till turkiet när det föll snö hemma
har badat med evelinn
prommenerat till affären med evelinn samtidigt som vi fick syn på att växter börjat slå ut. och gräset är grönt nu! sommmmmmar snart.
jag hade säkert 500 till bilder ifrån allt dehär, men min iphone krånglade igår så allting försvann..så blir det när man inte lägger över bilder på hårddisken

Världens bästa tjej 20 år

Min favorittjej fyllde 20 år nyss. Åren går för fort. Men nu får du gå på systemet lillalkisen, eller "hobbydrickare" som du säger;) Kan ju inte bli så mycket bättre? Ta de lugnt bara och tänk på dig.
Älskar dig av hela mitt hjärta.
h
a
t
a
r
'
a
t
t
'
d
e
t
'
i
n
t
e
'
g
å
r
'
a
t
t
'
g
ö
r
a
'
MELLANRUM
utan
symboler eller så
'
'
'
och ja, evelinn, förlåt. men fick lov :( du var så söööööt! dina ögon tittar åt helt olika håll. Jag ska bjuda dig på en riktig present sen, men jag börjar med bilden:* vet att du älskar mig ändå., eller - Iknow you love me, XoXo

kärlek till dig♥

stort grattis på min älskade pappa.


Han fyllde år igår. Pratade med honom i telefon då, han var i Norge och jobbade. och ska göra det hela helgen. Han fick iaf fira rejält helgen som var!
50 år, nu kan väl ändå tiden stanna tycker jag?
Jag älskar dig bästa! Ses snart

RSS 2.0